Op deze pagina delen we onze inzet en activiteiten om vluchtelingen een warm welkom te bieden in onze gemeenschap. Deze pagina is gewijd aan het tonen van ons werk en de diverse initiatieven die we ondernemen om vluchtelingen te ondersteunen. Van culturele evenementen en educatieve programma’s tot persoonlijke verhalen en succesmomenten, de pagina belicht hoe we bijdragen aan het faciliteren van een soepele integratie en het bevorderen van wederzijds begrip en respect.

We zijn er trots op dat we een platform kunnen bieden waar de reis en ervaringen van vluchtelingen worden erkend en gevierd. Door samen te werken met verschillende organisaties en vrijwilligers, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van degenen die nieuw zijn in onze stad en land. Deze pagina toont niet alleen onze activiteiten en evenementen, maar dient ook als een bron van informatie en inspiratie voor degenen die zich willen inzetten voor vluchtelingenhulp en -ondersteuning.

Schiedam

Een warm welkom voor nieuwe Schiedammers

Op 27 augustus was het een bijzondere dag voor ons team, want we hadden de gelegenheid om samen te werken met het gemeentelijk museum en stichting Zona Franca voor een hartverwarmend initiatief. Het was een dag waarop we onze nieuwste Schiedammers in het zonnetje konden zetten en hen welkom konden heten in onze gemeenschap. Het evenement begon met…

Lees verder »
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Manifestgroep – juli 2023

In deze editie van de nieuwsbrief:
– Nog steeds geen gemeentelijke reactie op manifest ‘Wij maken Plek’
– Meedoen met “ik woon in de Buurt”
– Info vanuit het Schiedams Netwerkoverleg Nieuwkomers
– En meer…

Lees verder »