Op 2 juli beleefden we een onvergetelijke dag, dankzij de vrijgevigheid van Stichting Staduit, die ons trakteerde op een uitstapje naar Hoek van Holland. We vertrokken met een goed gevulde bus, vol enthousiasme en verwachting. Eenmaal aangekomen, dompelden we ons onder in creatieve activiteiten. We zaten samen te kleien, waarbij iedereen zijn eigen unieke zee figuren vervaardigde, een symbool van onze verbondenheid met de natuur.

Het avontuur ging verder met een verfrissende wandeling langs de kustlijn, waar we de kans kregen om verschillende bloemen te plukken. Deze bloemen werden later gebruikt om heerlijke thee van te zetten, een perfecte aanvulling op onze dag. Tijdens onze tocht langs het water kregen we fascinerende uitleg over de schelpen die daar te vinden zijn. We leerden over de geschiedenis van deze schatten van de zee, die duizenden jaren oud zijn en nog steeds worden gevonden.

De dag was niet alleen bijzonder vanwege de activiteiten, maar ook dankzij het schitterende weer, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer. Deze dag was een prachtige herinnering aan de schoonheid van de natuur en de waarde van samen nieuwe ervaringen opdoen.